Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu: „A dorit odată să stea de vorbă cu mine superjmecherul megamiliardar Dinu Patriciu...”

Cristian Tudor Popescu: „A dorit odată să stea de vorbă cu mine superjmecherul megamiliardar Dinu Patriciu...”

Cristian Tudor Popescu: „A dorit odată să stea de vorbă cu mine superjmecherul megamiliardar Dinu Patriciu...”
08 Mai 2017   •   09:32

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris, pe republica.ro, un scurt articol despre ” jmecherul român”, care nu este inteligent în adevăratul sens al cuvântului, ci are nevoie doar o doză mare de ticăloșie.

Cristian Tudor Popescu a dat drept exemplu pe jmecherul Dinu Patriciu, care ”i s-a părut un tip lacom și limitat până la redus mintal”, despre Dan Diaconescu, ”un semisfertodoct fără scrupule, care ar fi pus-o și pe maică-sa moartă și dezbrăcată pe ecran ca să facă rating”.
 
”Jmecherul român nu este inteligent în adevăratul sens al cuvântului. El obține bani, bunuri, funcții, putere prin fraudă, corupție, trafic de influență, înșelătorie, adică prin călcarea de cele mai multe ori grosolană a legilor, ceea ce nu necesită multă inteligență, ci multă ticăloșie.

A dorit odată să stea de vorbă cu mine superjmecherul megamiliardar Dinu Patriciu. Mi s-a părut un tip lacom și limitat până la redus mintal. Într-o oră de discuție, n-am găsit o singură propoziție de ținut minte.

Alt mare jmecher, mogulul fecalei sângerânde, Dan Diaconescu, obținea audiențele cu care percepea sume considerabile celor ce doreau să apară la OTV, bătându-și joc în fiecare seară de regulile profesionale și morale care guvernează jurnalismul, precum și de legile penale. Un semisfertodoct fără scrupule, care ar fi pus-o și pe maică-sa moartă și dezbrăcată pe ecran ca să facă rating. Nu altfel inteligent decât un șobolan”, a scris jurnalistul.

Citește continuarea pe republica.ro.

×
Subiecte în articol: Dinu Patriciu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close