Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu, despre momentul-cheie care a dus la victoria Simonei Halep în semifinala de la Roma

Cristian Tudor Popescu, despre momentul-cheie care a dus la victoria Simonei Halep în semifinala de la Roma

Cristian Tudor Popescu, despre momentul-cheie care a dus la victoria Simonei Halep în semifinala de la Roma
21 Mai 2017   •   13:21

Simona Halep s-a calificat în finala turneului WTA de la Roma, după ce a întrecut-o pe olandeza Kiki Bertens, cu 7-5, 6-1.
Cristian Tudor Popescu crede însă că momentul-cheie al semifinalei câștigate sâmbătă de Simona Halep a fost finalul primului set când românca a primit sfaturi de la antrenorul său.

„Soarele a răsărit la Roma când Darren Cahill a intrat pe teren. La sfârșitul setului întâi, la 5-5, a intrat Darren Cahill. Nici nu are importanță ce i-a spus Simonei. Tehnicalități. Contează tonul și transferul de încredere pe care l-a realizat. I-a dat Simonei senzația că știe foarte bine ce are de făcut în continuare. Poate nici nu era rețeta miraculoasă ca să câștige, să-i dea mai multe unghiuri adversarei. I-a comunicat că are o soluție. I-a dat încredere. De la 5-5 a luat opt game-uri, iar Bertens a luat unul”, a explicat Cristian Tudor Popescu la un post de știri.

„Sunt două lucruri foarte puternice la Simona acum. Faptul că se simte foarte bine fizic și intră pe teren cu liniștea că poate juca trei seturi și trei ore, dacă e nevoie să-și învingă adversara din față. Nu intră cu aroganța că e nr. 4 mondial”, a arătat Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: roma
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close