Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu, mesaj halucinant în direct: „Cei care ies la mitingul PSD sunt niște handicapați mintal”. Reacție dură din partea persoanelor cu dizabilități

Cristian Tudor Popescu, mesaj halucinant în direct: „Cei care ies la mitingul PSD sunt niște handicapați mintal”. Reacție dură din partea persoanelor cu dizabilități

Cristian Tudor Popescu, mesaj halucinant în direct: „Cei care ies la mitingul PSD sunt niște handicapați mintal”. Reacție dură din partea persoanelor cu dizabilități
20 Apr 2018   •   14:29

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție de-a dreptul halucinantă în direct, jignindu-i pe cei care voi ieși la mitingul PSD pentru familia tradițională.

„Cu cine se bat acești un milion de oameni? Cate probleme au creat homosexualii din Romania? Asa putem sa militam sa nu o ia muntii Carpati din loc. Milionul asta de oameni poate sa sustina si sa ii impiedicam pe cainii strazii sa mai dea din coada. Asta cu familia nu este primejduita de niciun fel. N-au navalit dom’le homosexualii in Romania sa isi faca familii aici. Crimele sunt intre barbat si femeie, familia traditionala chiar are probleme mari rezultate din faptul ca in foarte multe cazuri cel putin unul din membrii familiei traditionale e plecat in strainatate si raman copiii cu bunicii sau cu o matusa, aia mai ramane din familia traditionala. Are probleme din pricina violentei, care e tot mai ridicata, a abuzurilor adultilor asupra copiilor, a femeilor, ca scade natalitatea, si asta nu din pricina homosexualilor. Familia traditionala are mari probleme si poate cea mi mare e data de nivelul de trai. Problema e inflatia, nu homosexualii. Familia traditionala are probleme ca in fiecare luna scade natalitatea. Aceasta nu este din pricina homosexualilor”, a declarat Cristian Tudor Popescu la un post de știri.

Acesta a continuat în stilul său caracteristic: „O sa-i numesc pe cei care ies in strada la mitingul asta, o sa-i numesc mitingul handicapatilor mintal. Persoane cu handicap mintal pe care trebuie sa incerci sa le ajuti. Sa mergi la miting, ca sa haulesti, sa-ti pierzi niste ore fara sa poti sa faci nimic, o sa-i numesc pe acestia oameni cu handicap mintal. Sunt defavorivati din punct de vedere mintal. Nu pot decat sa trag aceasta concluzie. Un milion de oameni ca sa ce, ca sa te bati cu cine?”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

Declarația sa nu a rămas și fără urmări. Matei Ghigiu, consilierul președintei Consiliului de monitorizare a implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități, dar și reprezentantul Organizaţiaei Naţionale a Persoanelor cu Handicap din România (ONPHR) a reacționat dur pe pagina sa de Facebook.

„NU doresc sub nicio forma sa discut despre subiectul abordat de CTP. NU despre asta este vorba!

Este vorba despre faptul ca, pentru a nu stiu cata oara, lipsa enorma de cultura, de empatie, de bun simt elementar, lipsa oricarui reper civic, face ca niste corifei, niste guru ai mass-media sa atace, sa aduca "in circul lor sublim" persoanele cu dizabilitati mintale prin orice fel de comparatii. Si singurul termen de comparatie pe care il gasesc sunt persoanele cu dizabilitati mintale, cu siguranta poate cele mai vulnerabile persoane dintre toate grupurile vulnerabile. Aceasta foame grotesca de folosire a persoanelor cu dizabilitati mintale ca termen negativ de comparatie, aceasta pofta nebuna a corifeilor de pe sticla de a da cu pumnul gurii lor publice intr-o categorie de persoane care nu se pot apara singure, ne arata CU ADEVARAT CALITATEA CIVICA A SOCIETATII IN CARE TRAIM!
CTP e doar unul dintre acei stalpi ai celei de-a 4-a puteri a statului care CALCA pur si simplu in picioare, fara rusine, fara regret, fara a constientiza macar, aceste persoane cu dizabilitati.....
De ce o face CTP? Fix pentru ca poate! Fix pentru ca de la inaltimea lui intelectual-grotesca, se crede infailibil! Fix pentru ca inteligenta i-a spus ca daca va folosi persoanele cu dizabilitati mintale ca termen de comparatie isi va UMILI cu adevarat "adversarul", hidra impotriva careia a iesit la lupta in seara aceasta.
E atata tristete si atat de mult gol atunci cand o tara nu mai are reperele majore ale bunatatii, ale intelegerii, ale ocrotirii celor care nu isi pot purta singuri de grija.
CTP este singur in turnul lui de fildes! Nu va intelege niciodata nici ce a facut, nici cat de grav este ca el a facut asta.
Tavalugul va continua si va zdrobi sub uratenia lui pe cei mai lipsiti de drepturi si de puterea de a se apara singuri”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

 

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close