Antena 3 CNN Actualitate Media Cristian Tudor Popescu s-a dus dimineață la piață. Când să plece, a auzit o voce necunoscută. Tocmai el să pățească așa ceva!

Cristian Tudor Popescu s-a dus dimineață la piață. Când să plece, a auzit o voce necunoscută. Tocmai el să pățească așa ceva!

Cristian Tudor Popescu s-a dus dimineață la piață. Când să plece, a auzit o voce necunoscută. Tocmai el să pățească așa ceva!
07 Feb 2019   •   21:20

Jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu s-a declarat marcat de o întâmplare petrecută la piață.

"Prin natura meseriei, eu sunt nevoit să înghit rahat. În fiecare zi stau cu botul în miasmele României. M-am dus să iau niște verdeață, niște țelină, de la o doamnă în vârstă. A costat 18 lei, i-am dat 50 de lei și doamna mi-a dat 32 de lei

Ce mi-ați dat domnule? Îi dădusem o hârtie de 200, seamănă cu asta de 50. I-am dat-o pe aia de 200. Ce să fac eu cu banii ăștia? Luați-o de aici! Era vorba de un milion și jumătate care stă pe frigul ăsta la taraba ei ca să poată să trăiască și nu a avut nici cea mai mică ezitare să nu ia acei bani. Eu plecasem, dar mi se întâmplă așa de rar în vremurile astea. Doamna spunea.... Banii ăștia nu sunt ai mei, luați-i de aici!", a povestit CTP, la Digi24.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close