Antena 3 CNN Actualitate Media Cum arată o zi a Sabinei Iosub la Bruxelles: ”Mă duc o săptămână, mă întorc, mă mai duc o altă săptămână, vin înapoi…”

Cum arată o zi a Sabinei Iosub la Bruxelles: ”Mă duc o săptămână, mă întorc, mă mai duc o altă săptămână, vin înapoi…”

Cum arată o zi a Sabinei Iosub la Bruxelles: ”Mă duc o săptămână, mă întorc, mă mai duc o altă săptămână, vin înapoi…”
26 Sep 2018   •   13:02

Sabina Iosub  a devenit unul dintre pilonii importanţi ai trustului Intact, semnând multe dintre transmisiunile în direct importante şi având propria emisiune filmată la Bruxelles şi Strasbourg, ”Be EU“. Cum arată zilele prezentatoarei Antena3 a explicat chiar ea într-un interviu de excepție.

”Niciodată nu aș rămâne la Bruxelles. Am putut să rămân în străinătate de cel puţin două ori, cu casă şi masă, cum se spune, dar am refuzat. Că plec, că aduc informaţii importante, că acumulez lucruri noi din deplasările mele la Bruxelles sau Strasbourg, că pot să compar aerul de acolo cu cel de aici e OK. Dar locul meu e aici. Mă duc o săptămână, mă întorc, mă mai duc o altă săptămână, vin înapoi… O zi a mea obişnuită la Bruxelles este cu trezit foarte devreme, dată fiind diferenţa de fus orar şi faptul că trebuie să transmit în direct aici, dimineaţa, despre subiectele principale ale zilei la nivel european, apoi îmi încep înregistrările, câte patru-cinci emisiuni una după alta, ba în engleză, ba în franceză. E amuzant că trebuie să trec repede de la una la alta şi, în cele zece minute dintre înregistrări, să-mi schimb hainele, să-mi dau reset la minte şi să mă pregătesc pentru subiectul următor. Apoi depinde de ce se mai întâmplă acolo: şedinţe de plen, tot felul de întâlniri…” a povestit Sabina pentru OK Magazine.

Continuarea interviului AICI.

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub Bruxelles Antena 3
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close