Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Deac, despre lupta sa cu cancerul: „Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt”

Dana Deac, despre lupta sa cu cancerul: „Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt”

Dana Deac, despre lupta sa cu cancerul: „Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt”
19 Iul 2018   •   17:57

Duce o luptă nebună cu cancerul și nu are nici ce mai mică intenție să cedeze. Dana Deac a mărturisit că în luna august va trebui să își facă un nou set de analize pentru a vedea dacă a reușit să învingă boala.

„În august trebuie să trec printr-o analiză extrem de importantă, în Turcia, care îmi va spune că am rezolvat ultimul cancer. Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt. Acum nu pot să spun că sunt în afară de orice pericol, doar că nu ştiu încă nimic sigur. Aştept să fac analizele şi decid după aceea. Dar emoţii am, recunosc. La istoricul pe care îl am, nu pot să spun că sunt indiferentă. Dar nici nu mă grăbesc să îmi fac multe griji. Dacă ies prost, ştiu ce trebuie să fac.

În Turcia, la Memorial Hospital, am ajuns anul trecut pentru că în România, când mi-a fost depistat cancerul tiroidian, secţia de la Parhon era închisă, din iulie până în septembrie. Fără alte explicaţii.

A trebuit să fac operaţia repede, nu puteam aştepta până în 14 septembrie fiindcă era prea mult şi periculos pentru mine şi aşa a apărut şansa mea, să ajung în Turcia. Acolo am întâlnit o româncă senzaţională, Irina, care a avut mare grijă de mine. Este din Bacău, dar este căsătorită în Turcia, are familie acolo şi este o fată care se ocupă de românii de la Memorial Hospital.

Irina are un suflet de aur şi m-a ajutat foarte mult. Deci, până la urmă Dumnezeu m-a ajutat şi mi-a scos în cale tot timpul oameni extraordinari. În urmă cu 10 ani, când Cristina Ţopescu a făcut campania de strângere de fonduri pentru mine, am fost atât de mişcată că telespectatori din toată ţara s-au dus şi au depus bani la bancă pentru mine.

Dumnezeu îmi scoate în cale îngeri şi asta este marea mea recunoştinţă, că nu sunt singură. Chiar dacă trec prin atâtea, nu sunt singură”, a declarat Dana Deac pentru life.ro.

×
Subiecte în articol: lupta cancer
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close