Antena 3 CNN Actualitate Media De 1 mai, s-a lansat Antena 1 Bacău

De 1 mai, s-a lansat Antena 1 Bacău

De 1 mai, s-a lansat Antena 1 Bacău
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Mai 2011   •   19:41

Marea familie a Antenelor s-a mărit duminică. S-a deschis Antena 1 Bacău. Cu o dotare la cele mai înalte standarde tehnologice şi cu o echipă care îmbină tinereţea şi experienţa, noul post de televiziune se anunţă a fi o investiţie de succes în media.

Antena 1 Bacău face parte din proiectul media Antena Moldova, care va avea staţii în cinci judeţe şi va putea fi urmărit de peste patru milioane de telespectatori.

30 de zile. Doar atât a durat ridicarea studiourilor Antena1 Bacău, cel mai nou membru al echipei noastre. Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 300 de metri pătraţi, platourile de filmare, cabinele de regie şi montaj şi redacţia beneficiază de cele mai noi tehnologii din audio-vizual.

La deschiderea oficială care a avut loc de 1 mai, a participat ministrul Telecomunicaţiilor, Valerian Vreme, băcăuan de origine, precum şi numeroase oficialităţi locale, care au transmis celei mai noi televiziuni urări de succes.

"Felicit pe cei care au avut această iniţiativă de a deschide această investiţie în Bacău. Am avut foarte multe emoţii. Să ştiţi că acolo unde există emoţii, există şi multă sinceritate. Deci aţi pornit la drum cu multă sinceritate", a spus ministrul Telecomunicaţiilor, Valerian Vreme.

O echipă a Antenei 1 Bucureşti, căreia s-a alăturat Alessandra Stoicescu, a ţinut să-şi vadă pe viu viitorii colegi.

"Avem mare nevoie de voi şi ştim că sunteţi foarte buni, şi ştim că o să lucrăm foarte bine împreună. Nu sunteţi o soră mai mică, sunteţi parte a unei familii foarte puternice", a spus Alessandra Stoicescu, realizator Antena3.

Antena 1 Bacău face parte dintr-un proiectul Antena 1 Moldova, care cuprinde staţii tv din cinci judeţe - Bacău, Iaşi, Vaslui, Suceava şi Botoşani, dintre care acum funcţionează primele trei. După ce vor fi deschise şi ultimele două studiouri, numărul telespectatorilor care vor urmări emisiunile Antena Moldova va depăşi patru milioane.

 


×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close