Antena 3 CNN Actualitate Media Dezvăluiri în premieră despre divorțul anului în televiziune: A recunoscut oficial

Dezvăluiri în premieră despre divorțul anului în televiziune: A recunoscut oficial

Dezvăluiri în premieră despre divorțul anului în televiziune: A recunoscut oficial
Sursa foto: Foto: Facebook/ Alice Peneaca
02 Oct 2018   •   13:51

Dezvăluiri în premieră despre divorțul anului în televiziune. Alice Peneacă a mărturisit că se află în proces de divorț cu Bobby Păunescu, la doar doi ani de la căsătoria religioasă.

„Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok”, a spus Alice Peneacă pentru perfecte.ro.

„În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest „act” ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația perfectă' așa cum nici oamenii nu sunt perfecți”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit religios, în luna septembrie 2016, în mare secret, după ce în urmă cu un an au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close