Antena 3 CNN Actualitate Media Divizia de radio Intact Media Group creşte constant în preferinţele ascultătorilor din România

Divizia de radio Intact Media Group creşte constant în preferinţele ascultătorilor din România

Divizia de radio Intact Media Group creşte constant în preferinţele ascultătorilor din România
21 Sep 2010   •   09:48

Radio ZU îşi păstrează poziţia de lider al audienţelor în capitală. Rezultatele ultimului val de măsurători ale Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 10 mai ? 15 august 2010 de către IMAS ? Marketing şi Sondaje SA şi Mercury Research SRL confirmă că Radio ZU rămâne cel mai ascultat post de radio din Bucureşti.

Radio ZU se situează pentru a cincea oară consecutiv pe primul loc în topul celor mai ascultate posturi de radio din capitală. ZU este postul de radio preferat de 233.400 de bucureşteni în fiecare zi şi deţine o cotă de piaţă de 11,7 %. Astfel, Radio ZU îşi menţine poziţia de lider absolut al audienţelor în Bucureşti. Pe locurile doi şi trei se situează Kiss FM, respectiv, Radio 21.

La nivel urban, ZU continuă să crească. Acum se poziţionează pe locul doi în clasamentul posturilor de radio private din ţară şi deţine 11,4% cotă de piaţă. Orchestra Naţională de Radio, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, salută 1.115.600 de oameni zilnic. Numărul ascultătorilor a crescut cu 83.300 faţă de primavara acestui an.

Cel mai vesel post de radio din tară creşte în fiecare zi datorită fanilor care interacţionează cu ZU şi nu in ultimul rând pentru că îndrazneşte. Cu doar câteva zile înainte de a împlinirea a doi ani de la lansare, Radio ZU a devenit lider de audienţă pentru a cincea oară consecutiv în Bucureşti şi continuă să urce în topul preferinţelor ascultătorilor din toată ţara. România este ZU!

O crestere de peste 10.000 de ascultatori a inregistrat si Romantic FM, singurul post de radio premium exclusive din Romania. Comparativ cu vara acestui an, Romantic FM a atins o cota de piata de 5,7%, cu o crestere de aproape 25% fata de cifra anterioara. Performanta atinsa de Romantic FM vine si in contextul in care postul si-a extins oferta de radiouri online. Practic, in acest moment putem confirma o dubla crestere a postului: 75.700 de ascultatori in Bucuresti si 10 posturi de radio online.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close