Antena 3 CNN Actualitate Media Dragoș Pătraru își anunță despărțirea de Digi 24

Dragoș Pătraru își anunță despărțirea de Digi 24

 Dragoș Pătraru își anunță despărțirea de Digi 24
30 Iun 2017   •   00:46

Conflictul dintre Dragoș Pătraru și Digi 24 continuă. Realizatorul tv și-a anunțat intenția de a părăsi televiziune de știri după doar un an de contract. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni, realizatorul tv acuza modul evaziv în care postul a tratat subiectul administratorilor RCS&RDS urmăriți penal, iar reprezentanții televiziunii l-au amenințat că îl dau în judecată.

"Filosofia după care ne-am orientat mereu în ceea ce am făcut aici, la Starea Nației, a fost asta: să nu tratăm niciodată privilegiat instituțiile de forță, să lovim de fiecare dată acolo unde este puterea. Credem într-o societate care pune pe primul loc omul. Nu instituțiile, ci oamenii.

Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc sau, dacă există, nu le vedem noi, nu le simțim.

Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele - uneori inimaginabile - ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici.

Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani", a spus Pătraru, la televizor.

Dragoș Pătraru a mai lucrat la România TV și la TVR, de unde a plecat tot în urma unui conflict.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close