Antena 3 CNN Actualitate Media Dragoș Pătraru, lovitură dură pentru Digi 24. Dezvăluiri din culisele televiziunii de știri

Dragoș Pătraru, lovitură dură pentru Digi 24. Dezvăluiri din culisele televiziunii de știri

Dragoș Pătraru, lovitură dură pentru Digi 24. Dezvăluiri din culisele televiziunii de știri
10 Aug 2017   •   12:58

Fostul realizator de la Digi 24 Dragoș Pătraru dezvăluie, într-un interviu pentru paginademedia.ro, motivele despărțirii de televiziune de știri. Pătraru îl ironizează din nou pe șeful editorial al televiziunii, Cosmin Prelipceanu, dar nu îi iartă nici pe managerii trustului.

"Relația mea cu domnul Prelipceanu a fost excelentă. În sensul că am stat de vorbă o singură dată, la început, până să începem emisiunea, când noi semnaserăm contractul peste capul lui. Ne-a spus atunci, mie, producătoarei mele, Raluca Damian, și lui Mihai Radu, că nu vom face audiență deloc și că vom pleca de la Digi rapid, pentru că acesta ”este un post atipic”. Mă rog, am înțeles că domnul Prelipceanu merge pe calitate, nu pe cantitate. Noi, mai cu oamenii ca noi, așa, mai limitați…

Nu poți să te numești jurnalist când aperi instituții și corporații (ați văzut cum li se plânge de milă marilor investitori acolo și cum se țipă la români, că sunt leneși și proști și trebuie să muncească pe doi lei?) înaintea oamenilor.

Știu multe lucruri de acolo. Mai multe decât mi-aș fi dorit. Știu că există nemulțumiri mari la nivelul patronatului. Stația pierde foarte mulți bani. Am comunicat opiniile mele patronatului, atunci când mi-au fost solicitate", afirmă Pătraru.

×
Subiecte în articol: televiziune
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close