Antena 3 CNN Actualitate Media Dramele ascunse din viața lui Florin Călinescu. „Nu sunt arogant, sunt doar obosit”

Dramele ascunse din viața lui Florin Călinescu. „Nu sunt arogant, sunt doar obosit”

Dramele ascunse din viața lui Florin Călinescu. „Nu sunt arogant, sunt doar obosit”
Sursa foto: Foto: Facebook/Florin Calinescu
22 Apr 2017   •   19:09

La prima vedere poate părea arogant, dar în realitate Florin Călinescu ascunde o mare durere. În zece ani, actorul a pierdut mulți oameni dragi, printre care și pe fiul său cel mic, Luca.

Nenorocirile din viaţa lui au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. Actorul nu s-a dezlipit de trupul neînsufleţit al consoartei sale, depus la Cimitirul Cernica, timp de trei zile, nu a mâncat şi a dormit într-un microbuz aflat în incinta cimitirului unde urma să fie îngropată soţia sa, scrie Libertatea.

Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică, iar când se zvonea că urmează să apară din nou pe sticlă s-au întâmplat alte nenorociri. Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv.

 ”Nu sunt arogant, sunt doar obosit. Mi-am pierdut jumătate din familie. Nu e ușor să fii și mamă și tată. Ca să faci umor îți trebuie o anumită relaxare. Mi-au trebuit câțiva ani ca să mă ocup de copii să-i fac mari”, declara în februarie 2012 Florin Călinescu.

×
Subiecte în articol: Florin Calinescu
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close