Antena 3 CNN Actualitate Media Ediţie Specială Jurnalul Naţional, dedicată lui Adrian Păunescu

Ediţie Specială Jurnalul Naţional, dedicată lui Adrian Păunescu

Ediţie Specială Jurnalul Naţional, dedicată lui Adrian Păunescu
05 Noi 2010   •   18:26

Sâmbătă apare o Editie Speciala a Jurnalului National dedicata maestrului Adrian Paunescu. Veti citi ultimele aparitii editoriale ce poarta semnatura marelui nostru poet. Ultima sa poezie din... urgenta inimii. Pentru c` mereu a scris din inima pentru noi si pentru tara sa. Ultimele interviuri acordate Jurnalului National.

Zeci de marturii ale oamenilor care l-au cunoscut pe cel ce credea ca exista “si iubire [i blestem... Cel care a dat mereu lumii de stire ca iubeste, are curaj si se teme... chiar si atunci cand a simtit ca “motoarele lumii sunt stinse”... Vorbesc despre maestrul Paunescu: arti[ti, sportivi, politicieni, mari oameni de cultura. Veti citi o istorie a Cenaclului Flacara...un adevarat fenomen cultural pentru generatii intregi. Veti citi, de asemenea, cea mai frumoasa scrisoare de suflet “Scriosoare pentru tata”...a Anei-Maria Paunescu.

Oamenii care l-au cunoscut sau care l-au iubit pentru tot ceea ce a insemant si va insemna pentru noi, romanii, ii pot fi alaturi pe ultimul sau drum, duminica, 7 noiembrie, atunci cand Adrian Paunescu va fi inmormantat la cimitirul Bellu.


×
Subiecte în articol: Jurnalul National Adrian Paunescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close