Antena 3 CNN Actualitate Media Euforia TV împlineşte 5 ani. Află detalii despre gala de sâmbătă, de la ora 20:00

Euforia TV împlineşte 5 ani. Află detalii despre gala de sâmbătă, de la ora 20:00

Euforia TV împlineşte 5 ani. Află detalii despre gala de sâmbătă, de la ora 20:00
14 Ian 2011   •   15:36

Sâmbătă 15 ianuarie de la ora 20:00, Euforia TV sărbătoreşte 5 ani. 5 ani de atitudine, entuziasm, optimism, diversitate, valori feminine, concursuri si surprize, seriale, talk-show-uri de exceptie, vedete, emisiuni captivante si filme care te-au tinut cu sufletul la gura. Euforia TV sarbatoreste printr-o gala de exceptie care reuneste vedetele Euforia.

Un spectacol inedit cu multe surprize, melodii, vedete si nu in ultimul rand un “tort cu aripi”. Manuela Fedorca va prezenta gala. Geta Voinea, Raluca Sava, Dana Savuica, Cristi Pascu si Nicolai Tand vor veni si ei pentru a reintregi echipa Euforia TV. 5 finaliste de la Next Diva vor fi si ele pe rand co-prezentatoare. Artificiile si tortul vin sa completeze magia serii.

Vor canta: Maria Radu, Corina, Bosquito si Dragos Mostenescu.

Andreea Popescu face furori! Intai danseaza un tango senzual si se saruta la final cu Adelina Pestritu, apoi se da pe rand la toti barbatii din platou. Radu de la Bosquito se da la Next Diva (Luciana Popa). Love is in the air si multe surprize la aniversarea de 5 ani Euforia TV. La final se taie tortul de martipan roz!

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close