Antena 3 Actualitate Media Euforia TV lansează un nou program: “Reţeta dragostei”

Euforia TV lansează un nou program: “Reţeta dragostei”

07 Mar 2011   •   12:44
Euforia TV lansează un nou program: “Reţeta dragostei”

Din 7 martie, Euforia TV vine cu o formulă nouă pe tv, un cooking-dating show original. Până la urma, orice relaţie romantică debutează cu o cină romantică. Iar când cina romantică gătită chiar de pretendent este decisivă pentru a fi ales ca partener, lucrurile devin palpitante.

Urmăriţi încercările bărbaţilor de a cuceri femeia pe care şi-o doresc preparând reţete culinare delicioase, numai la “Reteta dragostei” pe Euforia TV.

Fata va avea timp de patru zile patru întâlniri succesive cu patru bărbaţi diferiţi. La sfârşitul săptămânii e rândul fetei să le gătescă celor patru, să-i invite pe toţi 4 la o cină, şi după fiecare fel de mâncare, fata va elimina pe câte unul dintre ei. Ultimul va rămâne nu numai să deguste desertul, ci să se bucure împreună cu fata de premiul emisiunii. Fata va rămâne cu cel care a impresionat-o cel mai mult şi împreună cu el va pleca într-un weekend de vis.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close