Antena 3 CNN Actualitate Media Evenimentul INTACT din Piața Constituției, audiențe spectaculoase

Evenimentul INTACT din Piața Constituției, audiențe spectaculoase

Evenimentul INTACT din Piața Constituției, audiențe spectaculoase
20 Feb 2016   •   12:54

Antena 3 a fost vineri, 19 februarie, cea mai urmarita televiziune din Romania, in intervalul in care a transmis, in direct, intalnirea cu telespectatorii INTACT din Piata Constitutiei.

Evenimentul a fost un prilej pentru jurnalistii Antena 3 si vedetele Antena 1, Antena Stars si Euforia sa le multumeasca telespectatorilor pentru fidelitate si sustinere in momentele dificile, sa vorbeasca despre abuzurile si presiunile la care au fost supuse posturile INTACT, dar si despre democratie, despre libertatea de a nu fi de acord cu celalalt, despre dreptul de a avea ganduri si opinii diferite.

Conform Kantar Media, pe durata intalnirii publice din Piata Constitutiei, Antena 3 a inregistrat o medie de 8.6 rating si 23.1% market share, depasind astfel toate celelalte posturi tv din Romania, inclusiv televiziunile generaliste.



In ceea ce priveste nisa de stiri, Antena 3 fost de asemenea pe locul intai, intreaga zi, cu cifre triple fata de urmatorul clasat si o medie de 3.2 puncte de audienta si 11.3% cota de piata.



Varful de audienta a fost inregistrat in minutul 16:44 cand Antena 3 a atins 10.8% rating si 27% market share, fiind lider pe intreaga piata.



De altfel, Antena 3 a fost urmarita in data de 19 februarie de peste 3.000.000 de telespectatori unici si va multumim pentru aceasta.

Copyright: Armadata SRL / Target: 18+ urban.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group. 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close