Antena 3 CNN Actualitate Media EXATLON. Momente de tandrețe între doi concurenți

EXATLON. Momente de tandrețe între doi concurenți

EXATLON. Momente de tandrețe între doi concurenți
10 Apr 2018   •   13:47

EXATLON. 20 de concurenti, dintre care 10 vedete, au intrat intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele.

EXATLON. Petrecerea dată cu ocazia Învierii Domnului i-a făcut pe unii dintre concurenții de la „Exatlon” să își arate simpatia pentru fetele aflate în competiție. Geanina Stană și Ștefan din echipa „Războinicii” se încadrează perfect în această descriere. Ei au fost surprinși în timp ce au făcut unele gesturi foarte apropiate. Concurentul de la „Exatlon” a zâmbit cu subînțeles, după ce alți participanți au fredonat: „Să se pupe mirii”.

EXATLON. După petrecere, a doua zi colegii de echipă ai Geaninei Stana au glumit pe seama acestei apropieri. Mai mult, la un moment dat au cantat chiar „Sa se pupe mirii”. În fața acestor clipe, Ștefan de la „Războinicii” a zâmbit și i-a lăsat pe toți să creadă exact ceea ce vor.

EXATLON. Întrebat dacă e ceva între el și Geanina Stană, el a răspuns ușor debusolat: „Da, e adevarat. Aprob…”. Ulterior, stânjenit, Ștefan de la „Războinicii” a declarat că răspunsese, de fapt, la altă întrebare și nu la cea care făcea referire la Geanina Stană.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close