Antena 3 CNN Actualitate Media Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times și mulți alții, vor fi prezenți pe scena iCEE.fest 2018

Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times și mulți alții, vor fi prezenți pe scena iCEE.fest 2018

Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times și mulți alții, vor fi prezenți pe scena iCEE.fest 2018
11 Apr 2018   •   12:11

Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times și mulți alții, vor fi prezenți pe scena iCEE.fest 2018.

Organizatorii anunță și o surpriză: sute de prezentări din edițiile precendente ale « Interactive Central and Eastern Europe Festival » sunt disponibile gratuit, începând de azi, pe site-ul iCEE.academy.

Organizatorii iCEE.fest au anunțat azi primii speakeri pentru ediția 2018 și teme noi, abordate în premieră pe cele 6 scene ale festivalului.

Peste 130 de companii majore din digital & tech vor trimite la București experți de top care vor susține prezentări și workshopuri.

Lista companiilor care au confirmat deja conține nume importante precum Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly și mulți alții.

Bilete și detalii sunt disponibile pe site-ul oficial.

Profesioniști și jucători consacrați sau nou veniți, startup-uri care generează schimbări ale modelelor tradiționale de business, dar și experți care facilitează înțelegerea noilor transformări vor fi, din nou, la București, în 14 și 15 iunie.

Ca de obicei, iCEE.fest va conține categorii diverse de conținut, sub umbrela conceptului « UPGRADE to your best version » - lansat anul trecut ca o metaforă a nevoii specialiștilor din digital și a liderilor din business de a fi la curent cu toate transformările generate de tehnologie.

Pe lângă zonele de conținut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing și conținut, e-commerce, e-health, realitate virtuală și augumentată, până la antreprenoriat, startups și investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, își extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain și cryptomonedele.

De asemenea, va fi tratat în premieră subiectul agritech (care studiază impactul tehnologiei în agricultură), iar proiectul de succes iCEE.health (care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina) va continua cu o mai mare amploare.

În această perioadă este valabilă oferta promoțională de achiziție a cel puțin două bilete la prețul de numai 150 de euro/bucata, ofertă disponibilă până la data de 25 aprilie.

Începutul comunicării noii ediții a iCEE.fest marchează încă un moment important pentru cei care nu au mai participat la festival până acum: toate prezentările publicate în platforma iCEE.academy sunt disponibile gratuit, accesul la toată arhiva festivalului nemaifiind condiționată, până la începutul lunii iunie, de achiziția unui bilet.

ICEEfest va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din București și este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange și cu suportul interațional al IAB Europe.  

Printre partenerii confirmați ai festivalului se mai numără BCR, GLO, Boiron și Bayer (companiile interesate de parteneriate au detaliile necesare online, pe site-ul iCEE.fest).

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close