Antena 3 CNN Actualitate Media Fin.ro Magazin se lansează de la 1 septembrie

Fin.ro Magazin se lansează de la 1 septembrie

Fin.ro Magazin se lansează de la 1 septembrie
31 Aug 2011   •   17:17

Din 1 septembrie, Media Casa Press, parte a Intact Media Group, lansează “Fin.Ro Magazin”, o revista lunara de business dedicată tuturor celor interesaţi de bani şi afaceri. „Fin.ro Magazin” va fi o revistă glossy, în format A4, urmând să apară, pentru început, in 84 de pagini full color. Tirajul revistei va fi de 20.000 de exemplare, publicaţia va  apărea în prima zi a fiecărei luni.

Revista va fi realizată de cea mai redutabilă echipă de jurnalişti economici – redacţiile reunite Săptămâna Financiară şi Financiarul/Fin.ro. Acestora li se vor alătura reputaţi analişti şi comentatori economici din ţară, dar şi specialişti de peste hotare. Echipa redacţională este condusă de Gabriela Vrânceanu Firea (director general), Radu Preda (director editorial) şi Edward Pastia (redactor-şef). “Ne dorim să oferim cititorilor noştri un produs impecabil atât din punct de vedere al conţinutului, cât şi a modului de prezentare, care să devină, în scurt timp, sursa de informaţii economice de referinţă pentru întreaga comunitate de afaceri din România”, a declarat Gabriela Vrânceanu Firea, director general.

Publicatia se va orienta mai mult spre oamenii care activează în mediul de afaceri decât spre corporaţii. “Fin.ro Magazin” va dezvălui lumea afacerilor pornind de la personalităţile sale remarcabile – antreprenorii - , pentru că în spatele produselor inovatoare şi a strategiilor de afaceri incredibile se află inspiraţia, talentul şi viziunea acestora”, spune Radu Preda, director editorial Săptămâna Financiară şi „Fin.ro Magazin”. Pe lângă informaţii economice de calitate, comentarii, rapoarte şi interviuri,  publicaţia va conţine, începând cu cea de-a doua ediţie, şi câte o analiză sectorială însoţită de topuri relevante, realizate în premieră pentru piaţa românească.

Intact Media Group deţine cea mai completă platformă integrata media de business (tv, print, on – line): publicaţia săptămânală de business şi emisiunea omonimă de la Antena 3 „Săptămâna financiară”, portalul de business „Financiarul”- fin.ro şi, de acum, un nou produs jurnalistic – lunarul “Fin.ro Magazin”.



×
Subiecte în articol: lansare
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close