Antena 3 CNN Actualitate Media Fin.ro vă propune „500 de locuri unice: Călătorii pentru o viaţă!”

Fin.ro vă propune „500 de locuri unice: Călătorii pentru o viaţă!”

Fin.ro vă propune „500 de locuri unice: Călătorii pentru o viaţă!”
26 Mai 2011   •   18:54

Din 27 mai, Fin.ro îţi recomandă cele mai frumoase 500 de trasee de vacanţă, prin intermediul noului proiect editorial „Călătorii pentru o viaţă: 500 de locuri unice”, o mini-colecţie marca National Geographic realizată împreună cu editura Litera. Apariţie editorială cu succes mondial, cele 4 volume ale colecţiei vor fi disponibile în fiecare vineri împreună cu Fin.ro.

Destinaţiile sunt selectate de Keith Bellows, redactor-şef al celebrei reviste ,,National Geographic Traveller”, pe baza propriilor experienţe de călătorie. ,,Fin.ro” îşi provoacă astfel cititorii să aleagă din seria de călătorii care merită făcute într-o viaţă pe cele care li se potrivesc, cu atât mai mult cu cât pentru fiecare dintre acestea există şi ponturi privind ceea ce ar trebui făcut sau nu, ce ar trebui văzut odată ajunşi la destinaţie sau care sunt cele mai bune perioade de vacanţă. Adevărate ghiduri pentru vacanţe extraordinare, volumele oferite de Fin.ro includ trasee la pentru toate buzunarele de drumeţii cu rucsacul în spate sau autostopul până la cele exclusiviste.e 20 de liste Top 10, variind de la croaziere la plimbări cu tramvaiul.

Cele 120 de pagini ale fiecărui volum deschid calea unei fascinante aventuri a diversităţii, de la mersul pe bicicletă sau mountain-biking prin Transilvania, la croaziere pe Dunăre sau în Mediterană până la excursii de echitaţie în Anzi sau safari în Africa de Sud. Niciun continent şi nicio posibilitate de transport nu este exclusă. Alături de descrierea locurilor şi a excursiei pe care vizitarea acestora o presupune, fie că este vorba de o drumeţie sau aventură extremeă, fie că este pe urmele unor scriitori celebri sau deliciului gastronomic, sunt prezentate pagină de pagină informaţii extrem de utile privind durata călătoriei, cea mai bună periodă a anului pentru a o întreprinde şi mijloacele de transport ce trebuie folosite alături de sfaturi legate de vestimentaţie şi comportament. La fel de importante sunt şi adresele de site-uri web unde se pot găsi informaţii suplimentare. Fotografii artistice, hărţi color, texte descriptive până la cele mai mici detalii şi mai ales sfaturile experţilor de la National Geographic – toate acestea fac din proiectul Fin.ro o desfătare editorială care nu trebuie ratată.

Primul volum al colecţiei vă răsfaţă cu topul celor mai frumoase 10 panorame pe care le puteţi admira din ascensor, dacă veţi vizita Turnul CN din Toronto, Empire State Building din New York sau Turnul Taipei 101 din Taiwan.

Primul volum al proiectului „Călătorii pentru o viaţă” costă 14,99 lei şi se distribuie cu ediţia de vineri, 27 mai, a Fin.ro

“Călătorii pentru o viaţă” este un proiect editorial al celui mai popular cotidian de afaceri Fin.ro, dupa Marea Enciclopedie a Statelor Lumii, Marea Enciclopedie a Cunoasterii, Marea Istorie Ilustrată a Lumii şi Descopera Lumea. Pe langa acestea Financiarul a oferit cititorilor sai deopotriva literatura de business si de intelegere a relatiilor politico-economice internationale: “Gandeste ca un campion” si “Esecul in afaceri. 10 reguli de urmat”, “Putin si noua Rusie”. Financiarul este editat de Media Casa Press, o companie a Intact Media Group.

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close