Antena 3 CNN Actualitate Media Game of Thrones Sezonul 7 Online. Unde și când poți vedea Game of Thrones Sezonul 7 Online

Game of Thrones Sezonul 7 Online. Unde și când poți vedea Game of Thrones Sezonul 7 Online

Game of Thrones Sezonul 7 Online. Unde și când poți vedea Game of Thrones Sezonul 7 Online
02 Iun 2017   •   16:16

Game of Thrones Sezonul 7 Online Cel de-al 7-lea sezon al serialului de succes "Urzeala Tronurilor" va fi mai scurt cu doar şapte episoade, dar va fi mai spectaculos, a declarat EFE, actorul Aidan Gillen, care îl interpretează pe Petyr Baelish. Game of Thrones Sezonul 7 Online. Mult aşteptatul nou sezon al serialului produs de postul HBO va avea premiera în SUA la 16 iulie. Game of Thrones Sezonul 7 Online

Game of Thrones Sezonul 7 Online Plin de scene spectaculoase

Game of Thrones Sezonul 7 Online Gillen a explicat într-o convorbire cu EFE la Londra că noul sezon va fi plin de scene spectaculoase, asemeni bătăliei bastarzilor din sezonul 6 când s-au înfruntat John Snow (Kit Harington) şi Ramsay Bolton (Iwan Rheon): "Va trebui să vedeţi cu ochii voştri ca să credeţi", a asigurat el. 

Game of Thrones Sezonul 7 Online Actorul irlandez, care îl interpretează pe vicleanul şi ambiţiosul "Litlle finger" în serial, a atribuit această reducere a numărului de episoade spectaculozităţii care are nevoie de "o producţie la scară mare", imposibil de susţinut într-un număr mai mare de capitole, a asigurat el. 

Game of Thrones Sezonul 7 Online Aidan Gillen a dezvăluit că în noile capitole poveştile se vor întrepătrunde, ducând la unirea firelor narative, lucru pe care l-a considerat emoţionant. 

Game of Thrones Sezonul 7 Online Când e ultimul sezon

Game of Thrones Sezonul 7 Online Cel de-al 8-lea sezon va fi ultimul, după cum a confirmat anul trecut directorul de programe al HBO, Casey Bloys, iar actriţa olandeză Carice Van Houten a recunoscut că nu îşi doreşte ca serialul să se încheie.

"Va fi greu să găsesc un rol pe măsură personajului feminin atât de puternic ca acel al Melissandrei", a spus ea, regretând că pe marele ecran nu se găsesc roluri feminine bune. 

Game of Thrones Sezonul 7 Online În timp ce Van Houten, 40 de ani, se întreabă despre viitorul carierei sale după "Urzeala Tronurilor", Isaac Hempstead, tânărul de 18 ani care îl interpretează pe Bran Stark, a evocat pentru EFE prima lui zi de filmare la acest serial, unde practic şi-a petrecut "jumătate din viaţă". 

Game of Thrones Sezonul 7 Online "Aveam doar 10 ani, iar în prima zi când am filmat în pădure ploua fără oprire. Eram ud până la piele şi m-am întrebat dacă o să pot să rezist până la capăt", a povestit el. Pentru Hempstead filmările la "Urzeala Tronurilor" în fiecare vară au fost ca şi cum s-ar fi aflat într-o "tabără medievală" şi a recunoscut că i se pare "ciudat" că se termină. 

Game of Thrones Sezonul 7 Online Ploaie de premii

Game of Thrones Sezonul 7 Online "Urzeala Tronurilor" a devenit serialul cel mai premiat din istoria televiziunii cu 38 de premii Emmy, succes pe care actorii Jacob Anderson şi Daniel Portman, interpreţi ai personajelor Grey Worm şi respectiv Podrick Payne în ficţiune, consideră că se datorează faptului că oferă absolut totul ceea se se aşteaptă de la o producţie de televiziune. 

"Tratează teme politice, relaţii sociale şi de familie, cu accente dramatice dar şi cu umor", pentru că lumea ficţiunii se întrepătrunde cu realitatea, reflectând situaţii reale şi oneste ale fiinţei umane", au conchis ei

×
Subiecte în articol: Game of Thrones
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close