"Gheorghe Dinică și legenda Șarpelui Roșu". Miercuri, cu Jurnalul, la chioșcurile de ziare

27 Mar 2018   •   15:11

Jurnalul vă oferă miercuri, 28 martie, volumul "Gheorghe Dinică și legenda Șarpelui Roșu" , scris de Dan Silviu Boerescu.

S-a spus despre el că, după dispariția lui Toma Caragiu la cutremurul din 1977, a rămas cel mai bun actor de film al României. Cariera sa prodigioasă a fost dublată de o viață pe măsură, începută pe străzile rău famate ale cartierului bucureștean Giulești, unde, aidoma filmelor în care a jucat mai apoi, polițiștii se războiau cu interlopii interbelici. Ajuns actor printr-un capriciu al sorții, devine un stâlp al vieții mondene, scriind istorie alături de prietenii săi Ștefan Iordache, Nelu Ploieșteanu și Ștefan Bănică, la cârciuma Șarpele Roșu. Apoi, la o vârstă la care alții ies la pensie, actorul se căsătorește cu o femeie cu totul specială și își relansează cariera, pentru a încheia în glorie o viață extraordinară, mai ceva ca un film!

Volumul "Gheorghe Dinică și legenda Șarpelui Roșu" , scris de Dan Silviu Boerescu, este disponibilă de miercuri, 28 martie, la standurile de difuzare a presei împreună cu Jurnalul. Preț promoțional: 14,9 lei.

Parteneri
x close