Antena 3 CNN Actualitate Media Iată cât de ușor este să obții corpul perfect

Iată cât de ușor este să obții corpul perfect

Iată cât de ușor este să obții corpul perfect
09 Feb 2019   •   02:40

Pe rețelele de socializare, și în special pe instagram, pare că toată lumea are un corp de invidiat, fără celulită, și un abdomen perfect plat.  

Pentru a dovedi că adevărul nu este întodeauna ceea ce pare pe internet, Sia Cooper, o instructoare și bloggerita de fitness a postat o poză needitată, lângă una editată, pe contul ei de Instagram, și a menționat că în mai puțin de un minut a dobândit corpul perfect. Tânără a împărtășit cu publicul faptul că nici măcar nu a folosit Photoshop, ci doar a editat poza într-o aplicație de telefon.  

 

 

It’s so easy to edit a photo these days. No, I’m not even talking about Photoshop. I’m talking these little iPhone apps that allow you to smooth cellulite, slim waists and thighs, and make your booty bigger. Crazy right? The photo of me is from Maui last year. I altered it in less than a minute! I just want to show you that it’s so easy to manipulate photos with the touch of a button and many celebrities and fitness models do it on the daily. I’m not saying to stop believing everything you see. Just stop COMPARING. You’re a queen and the only person you need to focus on and compare yourself to is the gal you were yesterday. Have a great week!

A post shared by SIA COOPER (@diaryofafitmommyofficial) on

Această a reamintit faniilor că este extrem de ușor să edităm poze în ziua de astăzi, și nu trebuie să ne lăsăm păcăliți, și mai ales să ne comparam cu ceea ce vedem online. Sia a declarat: "Nu spun să nu mai credeți în ceea ce vedeți. Opriți COMPARAREA. Ești o regină și singura persoană pe care trebuie să te concentrezi și cu care te compari este femeia care ai fost ieri.” 

Sursă: HEALTH 

×
Subiecte în articol: Instagram
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close