Antena 3 CNN Actualitate Media Incident șocant în timpul unei transmisiuni în direct de la TVR. Ce a spus prezentatoarea pe post

Incident șocant în timpul unei transmisiuni în direct de la TVR. Ce a spus prezentatoarea pe post

Incident șocant în timpul unei transmisiuni în direct de la TVR. Ce a spus prezentatoarea pe post
07 Aug 2018   •   17:32

Duminică, 5 august, în timpul finalelor feminine pe aparate de la Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow, jurnalista TVR Alina Alexoi le-a cerut scuze telespectatorilor pentru calitatea sunetului şi i-a informat că este obligată să comenteze competiţia prin telefon, criticând postul public pentru situaţia în care a fost pusă, scrie Adevarul.

„Vreau să ştie toată lumea: comentez la telefon. Aş vrea să ştiu unde e greşeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greşit sau nu. Nu e deloc uşor, e frustrant, oamenii e bine să ştie adevărul. Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aş vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorţit. E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căşti la monitor şi eu sunt pe telefon. Mi-a amorţit urechea. Nu mai am mâini să caut informaţii, pentru că stau pe telefon. Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu“, a precizat Alina Alexoi în direct, potrivit gsp.ro.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close