x close

ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Răsturnare de situație după moartea Israelei. Ce s-a aflat acum

10 Mar 2018   •   11:23
 ISRAELA VODOVOZ A MURIT. Răsturnare de situație după moartea Israelei. Ce s-a aflat acum

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Realizatorul Antena Stars Cristi Brancu a făcut o serie de dezvăluiri după moartea Israelei Vodovoz.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT "Îmi pare rău! Nu îmi vine să cred! Este incredibil. Cred că ultima ei apariție televizată a fost chiar aici, la noi. Israela își dorea, atât de mult, să plece în străinătate. Nimeni nu o mai văzuse de vara trecută. Era extrem de pozitivă și își dorea foarte mult să-și revină. Se gândea, în continuare, la Liviu.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT În ultimul an al vieții ei, cred că Dumnezeu a vrut ca ea să se agite pentru toate cauzele posibile de la 'Acces direct'. Lupta împotriva violenței în familie. Pentru mine, faptul că Israela a murit este o știre absolut cumplită.

ISRAELA VODOVOZ A MURIT Era o femeie care putea dărui atât de mult! Îmi spunea mereu că are o mulțume de planuri. Israela Vodovoz a trăit mai multe vieți. Prima parte a vieții ei și-a petrecut-o în România. Apoi a fost în exil, în Israel, împreună cu familia sa. A avut o perioadă în care a fost în armata israeliană, după care a trăit în SUA. Apoi a venit în România. A trecut prin momente când a vrut să-și pună capăt zilelor. Atâtea și atâtea lucruri au fost în viața acestei femei... A încercat să-și arate tinerețea și a vrut să sfideze orice tipar social. Din păcate... a murit un om tânăr. La vârsta ei, Israela era un om tânăr", a declarat Brancu, la Antena Stars.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati