Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnalista Sabina Iosub, absolventă de MBA la University of Sheffield

Jurnalista Sabina Iosub, absolventă de MBA la University of Sheffield

 Jurnalista Sabina Iosub, absolventă de MBA la University of Sheffield
10 Ian 2018   •   16:16

Ce face un jurnalist când nu are ce face între atentate la Bruxelles, emisiuni la Strasbourg, cutremure in Italia, funeralii regale? Un MBA!

Jurnalista Antena 3 Sabina Iosub a absolvit un MBA la University of Sheffield. Este vorba de un Master of Business Administration in General Management, obținut "with merit". Titlul lucrării de absolvire este "The importance of personal branding management and individual change of Romanian well-known journalists in surviving on the ever changing market", iar cursurile au durat trei ani. Un MBA pentru care Sabina a învățat mult în aeroporturi sau în avioane, de-a lungul numeroaselor deplasări pe care le-a făcut în acești ani.

"Emotie! Multa emotie! Asta am simtit la ceremonie! Cred ca am muncit pentru acest MBA mai mult decat pentru orice diploma de pana acum! Si nu exagerez, l-am facut printre avioane spre Bruxelles, emisiuni la Bucuresti, atentate, cutremure in Italia, funeralii regale. Ceremonia asta a fost diferita de orice absolvire de pana acum. E prima in afara Romaniei, si crede-ma scoala britanica stie sa te puna la munca dar stie si sa organizeze momentul de final al scolii tale dar e diferita si pentru ca - spre deosebire de ASE-ul absolvit ca sa muncesc ca jurnalist si de masteratul la SNSPA care mi-a prins bine pe teren - cei 3 ani de scoala si diploma de MBA de la final urmeaza sa joace un rol important in cariera mea", a spus Sabina Iosub, după festivitate.

Sabina Iosub este absolventă de ASE, Facultatea de Studii Economice în limbi străine, secția engleză și are un masterat la SNSPA în Științe Politice.

Sabina Iosub este jurnalist Antena 3 și realizatoarea emisiunii Be EU.

×
Subiecte în articol: Sabina Iosub
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close