Antena 3 CNN Actualitate Media Jurnalistul Dan Tănasă, umilit de Ziua Națională

Jurnalistul Dan Tănasă, umilit de Ziua Națională

Jurnalistul Dan Tănasă, umilit de Ziua Națională
Sursa foto: Foto: Dan Tănasă
04 Dec 2017   •   11:40

Jurnalistul Dan Tănasă susține că a fost batjocorit într-o piață publică din Ungaria, chiar în fața Parlamentului de la Budapesta, de Ziua Naționala a României.

Acesta este revoltat că extremistul maghiar Csibi Barna că i-a afișat imaginea în piață împreună cu mesajul „1 decembrie nu este sărbătoare".

Jurnalistul îi cere Ministerului de Exetrne să intervină de urgenţă în acest caz. Asta după ce şi anul trecut, Barna a afişat, tot de ziua României, o fotografie trucată în care jurnalistul aparea ținând în mâini o foaie cu mesajul „Sunt securist. Scuipă-mă".

Tănasă susţine că anul trecut singura reacţia a Ministerul de Externe a fost o scrisoare în care a transmis că va lua legătura cu autorităţile din Ungaria pentru a preveni astfel de situaţii.

„Este pentru al doilea an consecutiv când acest individ, condamnat în România pentru fascism și antisemitism se manifestă în piețe publice din Ungaria, evident cu largul concurs al autorităților din Ungaria. Și este vorba despre imaginea unui cetățean român. Din păcate, Ministerul Afacerilor Externe nici anul trecut, nici anul acesta nu a înțeles că sunt obligate să apere imaginea unui cetățean român”, a declarat Dan Tănasă pentru Antena 3.  

×
Subiecte în articol: dan tanasa
Parteneri
Scandal de proporţii: Încă un primar celebru prins cu mită!
x close