Antena 3 CNN Actualitate Media Liga Profesionistă cere 45 de milioane de euro pe drepturile de televizare ale celor şase pachete de meciuri din Liga I

Liga Profesionistă cere 45 de milioane de euro pe drepturile de televizare ale celor şase pachete de meciuri din Liga I

Liga Profesionistă cere 45 de milioane de euro pe drepturile de televizare ale celor şase pachete de meciuri din Liga I
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iun 2011   •   14:10

Adunarea Generală a LPF a decis în şedinţa sa de marţi ca plafonul minim pentru drepturile de televizare ale celor şase pachete de meciuri din Liga I rămase disponibile să fie de 45 de milioane de euro plus TVA pentru trei ani sau 15 milioane pe un an.

Ofertele vor fi depuse la sediul LPF. Termenul limită este 27 iunie, ora 12:00. Persoanele a căror ofertă îndeplineşte cererile noastre vor fi chemate la negocieri. Cine are peste 45 de milioane pentru aceste pachete este binevenit. Luni vom avea o nouă Adunare Generală în care ne vom spune părerile”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul unei conferinţe de presă.

Dragomir a mai spus că proiectul unei televiziuni a Ligii Profesioniste care să transmită meciurile din campionat a fost abandonat pentru moment: „Nu începem proiectul televiziunii proprii pentru am întâmpinat nişte probleme mari de tot”.

Înainte ca preşedintele LPF să facă anunţul oficial, Gigi Becali dezvăluise decizia care s-a luat în Adunarea Generală.

Vrem 45 de milioane pe trei sezoane sau 15 milioane pe an. Dacă nu obţinem ceea ce ne dorim, nu vindem. Ce, o să murim de foame?”, a spus patronul Stelei.

La licitaţia organizată de Liga profesionistă pe data de 4 aprilie, numai trei pachete din cele nouă puse în vânzare au fost adjudecate. Astfel, RCS&RDS a câştigat primul pachet de meciuri, Romtelecom, pe cel de-al doilea, iar Antena 1, pe ce de-al optulea, pentru celelalte pachete nelicitând nimeni.

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir LPF Liga I
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close