Antena 3 CNN Actualitate Media Lumea lui Mircea Badea: Tu ce ai făcut de ziua ta? Remus Truică a chemat-o pe Patricia Kaas (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Tu ce ai făcut de ziua ta? Remus Truică a chemat-o pe Patricia Kaas (VIDEO)

Lumea lui Mircea Badea: Tu ce ai făcut de ziua ta? Remus Truică a chemat-o pe Patricia Kaas (VIDEO)
19 Iul 2010   •   23:53

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit luni seară, în cadrul emisiunii În gura presei, despre fostul şef al cancelariei lui Adrian Năstase, Remus Truică. Acesta a chemat-o la aniversarea zilei sale de naştere pe Patricia Kaas.

?A auzit cineva de Remus Truică? De Patricia Kaas, toată lumea. Patricia Kaas a cântat la ziua lui Remus Truică. Tu ce ai făcut de ziua ta? Păi Remus Truică a chemat-o pe Patricia Kaas. Remus Truică este fostul şef al cancelariei lui Adrian Năstase. Ştiţi câţi ani are Truică? 40. Deci pe vremea lui Năstase avea 34-35 pe acolo?, a spus Mircea Badea.

 

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close