Antena 3 CNN Actualitate Media Mihai Găinușă a plecat de la radio

Mihai Găinușă a plecat de la radio

Mihai Găinușă a plecat de la radio
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Găinușă
17 Mai 2017   •   14:52

Mihai Găinuşă, fostul cârcotaş de la Prima Tv, a încetat colaborarea cu Radio Seven. Vedeta a rezistat în emisie un an şi şase luni. Locul său a fost luat tot de un nume cunoscut. Este vorba despre Mihai Cioceanu, fost realizator de matinal la Gold FM.

Mihai Găinușă a părăsit Radio Seven după ce a ajuns la final de contract, după cum a declarat chiar el pentru www.paginademedia.ro.  "A fost o înțelegere să nu mai continuăm. Ei nu vor să mai investească și nici eu nu văd un viitor împreună. Acum aștept oferte. Deocamdată sunt în discuții cu un radio, dar aștept oferte. Nu mă grăbesc să mă arunc, că nu mai e cazul la experiența mea. Vreau să joc și eu în liga mare, că m-am săturat de liga mică”, a declarat Măihai Găinușă pentru sursa citată.

Mihai Găinușă s-a alăturat proiectului radio în noiembrie 2015, când H FM a fost transformat în Radio Seven. Alături de el au mai intrat atunci în noul proiect Marius Vintilă, care este încă pe post, Laura Ivăncioiu, Bogdan Strătulă și Mihai Dinu, care au părăsit deja Seven la începutul acestui an. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close