Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: "Băsescu nu este preşedinte, e bulibaşă a unei găşti"

Mircea Badea: "Băsescu nu este preşedinte, e bulibaşă a unei găşti"

Mircea Badea: "Băsescu nu este preşedinte, e bulibaşă a unei găşti"
14 Mar 2011   •   23:47

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Acesta a afirmat luni, în cadrul emisiunii "În gura presei", că este total plictisit de subiectul Traian Băsescu şi susţinerea premierului Emil Boc de către acesta, declarând că "nu există nimic mai plicticos decât asta" şi că preşedintele Traian Băsescu "nu este preşedinte, e bulibaşă a unei găşti".

Badea se consideră jignit ca cetăţean, de modul în care şeful statului înţelege şi alege să îşi exercite funcţia într-un stat democratic, încălcând în mod frecvent şi obsesiv Constituţia.

"El înţelege bine şmenăria politică, alba-neagra politică, mendrele concretului, ca să îl citez pe Iliescu. El nu poate abstractiza nimic, el e în continuare un bulibaş, un tartore. Acolo e el. ".

 


Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close