Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Dacă am fi mai egoişti, lumea ar fi mai bună (VIDEO)

Mircea Badea: Dacă am fi mai egoişti, lumea ar fi mai bună (VIDEO)

Mircea Badea: Dacă am fi mai egoişti, lumea ar fi mai bună (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Oct 2010   •   23:46

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat joi seară tragedia care a avut loc lângă un liceu din Craiova, unde un elev a fost înjunghiat mortal de un alt tânăr, la câţiva metri de şcoală.

?Intervenitul te poate omorî. Băiatul ăsta a murit pentru că a intervenit, probabil încercând să aplaneze conflictul. Teoria intervenţionismului este una cretină. Sună bine, dar este extrem de periculoasă?, consideră realizatorul emisiunii În gura presei.

?Dacă aş fi întins pe jos, singura intervenţie pe care mi-aş dori-o ar fi să sune cineva la 112. (...) Dacă mi se întâmplă ceva, vreau să mă lăsaţi pe asfalt. Să nu vină nimeni să mă ţină în braţe. (...) Dacă ai mişcat victima numai câţiva milimetri, e pa!? a precizat prezentatorul.

Dacă am fi mai egoişti, lumea ar fi mai bună, a adăugat Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Craiova liceu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close