Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: De să ne mai batem capul? Hai să condamnăm după ce părere are opinia publica

Mircea Badea: De să ne mai batem capul? Hai să condamnăm după ce părere are opinia publica

Mircea Badea: De să ne mai batem capul? Hai să condamnăm după ce părere are opinia publica
07 Mar 2011   •   23:48

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea. 

Mircea Badea comentează declaraţiile făcute de Procurorul General, Laura Codruţa Kovesi, care a afirmat, la prezentarea bilanţului la Ministerului Public, că e nevoie de creşterea duratei reţinerii la 48 sau 72 de ore a suspecţilor.
 
Procurorul General a declarat că această iniţiativă vine în sprijinul procurorilor, care nu au timp în 24 de ore să întocmească actele necesare, motivând că şi opinia publică este de acord cu modificarea legislaţiei.

Realizatorul "În gura presei" este de părere că în domeniul Justiţiei ar trebui să se decidă în funcţie de probe şi în urma unor procese specifice, nu în urma unor sondaje ale opiniei publice, care se poate schimba de la un moment la altul.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close