Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea despre închiderea fabricii Nokia: Băsescu a spus că e cu birocraţia de la Guvern, nu cu iPhone

Mircea Badea despre închiderea fabricii Nokia: Băsescu a spus că e cu birocraţia de la Guvern, nu cu iPhone

Mircea Badea despre închiderea fabricii Nokia: Băsescu a spus că e cu birocraţia de la Guvern, nu cu iPhone
de N.B.    |    29 Sep 2011   •   23:49
"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează ştirea care a ţinut prima pagină a tuturor publicaţiilor şi a deschis toate jurnalele de ştiri, decizia şi motivul pentru care compania Nokia închide fabrica de la Jucu.

Realizatorul "În gura presei" analizează reacţia preşedintelui, care a blamat politicienii care sunt învinşi de birocraţie şi se întreabă care este motivul pentru care Traian Băsescu se plânge de birocraţie într-o ţară pe care, împreună cu oamenii din partidul săi, ar trebui să o administreze.
 
Get Adobe Flash player

×
Parteneri
Fosta poliţistă din dosarul fraţilor Tate, trântită la pământ
x close