Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Eu cred că Traian Băsescu de fapt vrea să fie la TV. Să fie şi el Monica Tatoiu

Mircea Badea: Eu cred că Traian Băsescu de fapt vrea să fie la TV. Să fie şi el Monica Tatoiu

Mircea Badea: Eu cred că Traian Băsescu de fapt vrea să fie la TV. Să fie şi el Monica Tatoiu
Sursa foto: Foto: VideoNews
21 Iun 2011   •   23:54

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte în ediţia de marţi seară despre dorinţa preşedintelui de a ajunge la televizor şi poate chiar de a avea o emisiune proprie şi personală.

"Eu de mult timp îl bănuiesc că de fapt visul vieţii lui este să facă şi el emisiune la TV. Să fie şi el Virgil Ianţu. Şi îţi dai seama că îl încurcă. Ba e primar, ba e preşedinte, ba e ministrul Transporturilor. Eu cred că vrea să fie un fel de Tatoiu. Dar Tatoiu e luat de fapt. Mamoiu. Cred că vrea să fie Mamoiu, domnul Băsescu.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei televizor
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close