Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: În acest moment băiatul acela zulufat de la ANI este pe "djadjiki" şi va demara o anchetă

Mircea Badea: În acest moment băiatul acela zulufat de la ANI este pe "djadjiki" şi va demara o anchetă

Mircea Badea: În acest moment băiatul acela zulufat de la ANI este pe "djadjiki" şi va demara o anchetă
16 Feb 2011   •   23:47

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit, miercuri seară, despre investigaţiile Agenţiei Naţionale de Integritate, despre care a spus că au pornit de la dezvăluirile unui tabloid.

“Adelina Pestriţu e singură şi învineţită... sunt convins că în acest moment băiatul acela zulufat de la ANI este pe djadjiki şi va demara, de altfel, (...) o anchetă cu inspectorii ANI. Citesc din tabloidul Cancan pentru că, iată!, ANI porneşte să investigheze averile liderilor sindicali, pornind de la ziarul Cancan. Deci văzând că ANI îşi bazează investigaţiile pe dezvăluirile din ziarul Cancan daţi-mi voie să-i aduc la cunoştinţă zulufatului ultimele dezvăluiri din acest ziar”, a declarat Mircea Badea.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close