Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Inspectarea companiilor petroliere e o vrăjeală

Mircea Badea: Inspectarea companiilor petroliere e o vrăjeală

Mircea Badea: Inspectarea companiilor petroliere e o vrăjeală
26 Ian 2011   •   23:48

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a vorbit miercuri seară despre inspecţiile fiscale la care vor fi supuse companiile petroliere de către agenţiile guvernamentale. Realizatorul emisiunii În gura presei susţine că toate acestea sunt doar „vrăjeli” servite de Emil Boc „proştilor”.

„Dacă aş personifica un post de ştiri aş da zilnic telefon la ANI, Agenţia de Integritate. Eu nu înţeleg cu se ocupă. Aş suna în fiecare zi la ANI: suntem tot noi de la postul de ştiri, ce-aţi mai făcut ieri. Şi la Consiliul Concurenţei. Ce fac frecătorii ăştia de mentă toată ziua, în afară că freacă fesele de scaune, pe care le plătim noi. (...) E o vrăjeală, totul e o vrăjeală, şi totul e aşa la prima mână pentru cei interesaţi de chiloţii lui Crudu şi Bianca lui Bote. (...) Ce a făcut de fapt ANAF-ul, al cărui obiect de activitate nu este să investigheze dacă o creştere de preţ este justificabilă? (...) De fapt Boc vrea şi el să le arate proştilor, să le mai servească o vrăjeală”, a spus Mircea Badea.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close