Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea îşi prezintă pistolul în direct, ca să nu se mai "isterizeze" prompteristele de la TV (VIDEO)

Mircea Badea îşi prezintă pistolul în direct, ca să nu se mai "isterizeze" prompteristele de la TV (VIDEO)

Mircea Badea îşi prezintă pistolul în direct, ca să nu se mai "isterizeze" prompteristele de la TV (VIDEO)
27 Iul 2010   •   09:36

Mircea Badea s-a declarat total indignat de ?prompteristele de la teve? care ?se isterizează? de fiecare dată când intervine cuvântul armă într-o eventuală ştire. Prin urmare, luni seară, în cadrul emisiunii În gura presei, jurnalistul a ţinut să îşi arate arma pe post, pentru a calma spiritele în cazul ştirilor cu arme care vor urma. El a explicat că pistolul poate fi folosit şi pentru autoapărare, ?un concept complet străin pentru noi, românii?. Şi a desfăcut pistolul, i-a scos încărcătorul şi, în cele din urmă, a citit datele din permisul său de port armă. Subiectul abordat de Mircea Badea a pornit de la cazul din Constanţa unde cinci localnici au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc de paznicii unei firme care construieşte un parc eolian în acea zonă.

?A, aţi văzut ştirea aia cu cetăţenii care au fost împuşcaţi? (...) Dau drumul la televizor, (...) zic: mamă, a început! Nu de de fapt era vb despre nişte săteni care s-au dus peste unii care construiau eoliene. (...) Am observat că de fiecare dată când intervine cuvântul armă, într-o emisiune de TV din România, prompteristele intră în roşu. Ai văzut, dacă spui pistol... stai dragă e un cuvânt, nu e nicio problemă. Există o reacţie din aceasta de isterie când e vorba de o armă. (...) Este îngrozitor, se spune pistolarul a făcut şi automat, ăla e de vină, conform interpretării pe care o dau?, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea îşi prezintă arma

?Şi le văd pe prompteriţe alarmate, vai de mine, s-a tras - ceea ce nu e întotdeauna rău. S-a inventat un concept care nouă ne este complet străin, se numeşte autoapărare. (...) Un om care posedă legal o armă cu bile de cauciuc să fie atacat. Dacă el se apără cu arma şi scapă viaţa familia, integritatea corporală, nu e rău că a folosit-o. (...) Specia umană este violentă şi stupidă. Se întâmplă ca unii oameni să-i atace pe alţii şi dacă cei din urmă nu fac nimic le este foarte rău. (...) De exemplu, daţi-mi voie să vă prezint: aceasta este o armă, un pistol cu bile de cauciuc. Ăsta e încărcătorul, (...) acesta este port armul. Şi acum vă arăt din buzunar, permisul de port armă ca să nu ne isterizăm degeaba?, a mai spus Mircea Badea, prezentându-şi pistolul cu bile din cauciuc.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: arma pistol cu bile Mircea Badea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close