Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Mi se pare un cretinism să mori că nu-ţi permite religia să faci transfuzii de sânge

Mircea Badea: Mi se pare un cretinism să mori că nu-ţi permite religia să faci transfuzii de sânge

Mircea Badea: Mi se pare un cretinism să mori că nu-ţi permite religia să faci transfuzii de sânge
04 Oct 2011   •   13:03
"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Alina Mureşan, din Miresu Mare, accidentată pe o trecere de pietoni, în Baia Mare, a murit după ce a petrecut patru zile în spital fără să primească transfuzii de sânge, pentru că părinţii ei, martori ai lui Iehova, au refuzat tratamentul.

Mircea Badea a comentat la "În gura presei" moartea tinerei de 30 de ani: "Mi se pare un cretinism. Dumnezeu e un funcţionar!?"

Realizatorul TV a tratat cu răceală tragicul eveniment, accentuând faptul că nu concepe regulile acestei religii.

"Imaginea divinităţii pe aici, pe la Românica, indiferent de curentul în care se înscriu, cam asta e. Iehova, în cazul de faţă, ar fi stat cu un ceaslov în braţe să aleagă cine merită să trăiască şi cine nu", a afirmat Badea.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close