Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Nu am spus niciodată că nu mă interesează accidentul provocat de Şerban Huidu

Mircea Badea: Nu am spus niciodată că nu mă interesează accidentul provocat de Şerban Huidu

Mircea Badea: Nu am spus niciodată că nu mă interesează accidentul provocat de Şerban Huidu
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Oct 2011   •   07:50

Mircea Badea a vorbit, duminică seară, despre modul în care au fost preluate declaraţiile sale referitoare la accidentul provocat de Şerban Huidu, de presa din România.

„M-am umplut astăzi de nervi privind la televizor. Este un sport de care trebuie să mă las, pentru că nu-mi foloseşte la absolut nimic. Încep, mai întâi, cu ticăloşii din presă, care insistă să fie şi cretini, şi nemernici, în acelaşi timp. Mă refer, de data aceasta, la cei de la ziarul Adevărul, pe care îi preia automat toată lumea din aşa-zisa presă, cât a mai rămas ea în România, pentru că există spiritul de oaie. Oaia este jurnalist şi jurnalistul este oaie, în România", a spus Mircea Badea.

„Avem în Adevărul următorul titlu: “Mircea Badea, despre accidentul provocat de Şerban Huidu: Nu mă interesează. Nu dau doi bani pe el”. Greşit, este o manipulare. Eu nu am spus niciodată că nu mă interesează accidentul. Mă interesează că au murit nişte oameni, doi, şi că unul e în comă".

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Serban Huidu În gura presei
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close