Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: O prietenă mi-a adus rahat de elefant drept cadou din Africa de Sud

Mircea Badea: O prietenă mi-a adus rahat de elefant drept cadou din Africa de Sud

Mircea Badea: O prietenă mi-a adus rahat de elefant drept cadou din Africa de Sud
26 Sep 2011   •   12:51
"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea nu se teme de cadourile inedite. Realizatorul TV a prezentat în emisiunea sa cutia cu un cadou total ieşit din comun, primit de la o prietenă, explicând că aşa arată excrementele de elefant. Nu doar ideea cadoului a fost absolut stranie, ci şi modul în care a fost introdusă în Romania, excrementele fiind trimise tocmai din Africa de Sud.

„O prietenă care a fost în Africa de Sud mi-a adus, stimaţi cetăţeni, într-o cutie sigilată, pentru că acolo se vinde aşa ceva la cutie, Genuine South African Elephant bullshit. Deci, la cutie nişte rahat de elefant. Aşadar, elefantul Maca face şi c..a. Exact! Şi nişte cetăţeni îl pun în cutii şi îl vând. Persoana cu pricina care mi-a adus rahat de elefant din Africa de Sud a făcut escală, evident, la Londra. Acolo au întrebat-o ce este pentru că se afla în bagajul de mână, fiind o chestie mult prea preţioasă pentru a risca pierderea ei. Ei, explică-le vameşilor londonezi că ai adus nişte rahat de elefant pentru că ai fost în Africa de Sud! Normal“, a povestit Badea.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close