Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Populismul ne duce spre iad, băsismul ne duce spre rai (VIDEO)

Mircea Badea: Populismul ne duce spre iad, băsismul ne duce spre rai (VIDEO)

Mircea Badea: Populismul ne duce spre iad, băsismul ne duce spre rai (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Sep 2010   •   23:53

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea comentează un articol care tratează discursul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, conform căruia apropierea alegerilor va prilejui promisiuni optimiste neconforme cu realitatea economică a ţării. În opinia realizatorului "În gura presei" politicienii, în special cei de la guvernare, ar trebui să facă ceva pentru ca economia să poate susţine ceea ce promit, acesta fiind principalul motiv pentru care sunt în funcţiile pe care le ocupă.

"Ceea ce mă amuză, de asemenea, este exact parţialitatea pe care o invocam ceva mai devreme a unui întreg context. Cică nu putem da ce nu poate da economia. Păi hai să faci ceva! Tu, dacă eşti la putere, decât să remarci că economia nu poa' să dea, ca un statistician. Tu ai cerut puterea în România că faci tu pe dracu' ghem. Păi atunci fă ceva să meargă economia! Ce faci tu ceva să poată, în afară de faptul că o jumuleşti? Populismul ne duce spre iad. Păi, la dracu', suntem în altă parte? Sau poate, băsismul ne duce spre rai! Populismul ne duce spre iad, băsismul spre Rai!" a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close