Mircea Badea: România e o casă de nebuni. Realizăm zilnic că suntem în pericol de moarte (VIDEO)

17 Aug 2010   •   11:18
Mircea Badea: România e o casă de nebuni. Realizăm zilnic că suntem în pericol de moarte (VIDEO)

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În Gura Presei. Este lumea lui Badea.

Tragedia de la Maternitatea Giuleşti l-a impresionat pe Mircea Badea, care a criticat dur sistemul medical românesc. În opinia acestuia, astfel de evenimente ne dovedesc zilnic că suntem în pericol de moarte în această ţară.

?România e o casă de nebuni. În fiecare zi se întâmplă câte o dramă de proporţii mai mari sau mai mici în legătură cu sistemul medical românesc. În fiecare zi realizăm, fără echivoc, că suntem în această ţară în pericol de moarte. Noi, familia noastră, copiii noştri, prietenii noştri, cu toţii. Această realitate ne este demonstrată zilnic prin lucruri teribile care se întâmplă?, este de părere Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În Gura Presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

x close