Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Şi eu dacă îmi scot puţa şi fac ca elicoperul se vor întâmpla minuni pe audienţe

Mircea Badea: Şi eu dacă îmi scot puţa şi fac ca elicoperul se vor întâmpla minuni pe audienţe

Mircea Badea: Şi eu dacă îmi scot puţa şi fac ca elicoperul se vor întâmpla minuni pe audienţe
Sursa foto: Foto: Videonews
29 Aug 2011   •   23:46

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei". Este lumea lui Badea.

Mircea Badea vorbeşte, în cadrul emisiunii "În gura presei", despre interesul exagerat al televiziunii concurente Realitatea Tv pentru nunta lui Borcea şi prezenţa lui Becali la petrecere. Moderatorul explică faptul că, în acest fel, postul se transformă din unul de ştiri unul "de fapt divers", care, deşi atrage un public extrem de numeros, nu îi mai acorda titlul de "televiziune de ştiri".

Continuând cu ironiile specifice, Badea precizează că ar putea foarte uşor să crească audienţa la maxim dezbrăcându-se sau arătându-şi diverse părţi ale corpului în direct.

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close