Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Sunt sensibil la subiectul autostrăzi. Vreţi să punem pariuri?

Mircea Badea: Sunt sensibil la subiectul autostrăzi. Vreţi să punem pariuri?

Mircea Badea: Sunt sensibil la subiectul autostrăzi. Vreţi să punem pariuri?
25 Ian 2011   •   23:47

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea şi-a amintit, marţi seară, de momentul în care a respectat pariul pus cu Emil Boc şi s-a dus în Piaţa Victoriei acoperit doar cu pene. Temperatura scăzută din seara de marţi i-a declanşat amintirea, în momentul emisiei înregistrându-se minus 7 grade Celsius, aceeaşi valoare ca în momentul în care Badea şi-a respectat promisiunea în faţa Guvernului.

„Sunt foarte sensibil la subiectul autostrăzi pentru că în această noapte sunt minus 7 grade, exact ca atunci când eram în Piaţa Victoriei prefacându-mă că accept cei 42 de kilometri de autostradă între Turda şi Gilău. Vreţi să punem pariuri? (...) Sigur că între timp nu s-a făcut nicio autostradă...”, a spus Mircea Badea.

 


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei pariu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close