Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Toată lumea îl ceartă pe Vlădescu. Eu nu l-aş trimite nici să aducă sifoane (VIDEO)

Mircea Badea: Toată lumea îl ceartă pe Vlădescu. Eu nu l-aş trimite nici să aducă sifoane (VIDEO)

Mircea Badea: Toată lumea îl ceartă pe Vlădescu. Eu nu l-aş trimite nici să aducă sifoane (VIDEO)
13 Iul 2010   •   23:52

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a fost luat la rost în ultima perioadă atât de premier cât şi de către unii miniştri. În aceste condiţii, Mircea Badea se întreabă de ce a mai fost numit ministru de la bun început...

"Boc îl ceartă pe Vlădescu. Dar ce se întâmplă? Dar mie nu îmi plac certurile astea, aceste disensiuni, această discordie. Noi, cu un aer tâmp, trebuie să dansăm Hora Unirii, nu aşa e clişeul? (...) Dar să ştiţi că Boc nu este singurul care îl ceartă pe ministrul de Finanţe. Este şi doamna ministru Udrea. Deci toată lumea acum îl ceartă pe Vlădescu (...) Eu pe Vlădescu nu l-aş trimite nici să-mi plimbe câinele. Asta dacă aş avea câine. Nici să se ducă s-aducă sifoane nu l-aş trimite. Că ori mi le sparge, ori nu găseşte. Întrebarea mea e alta, la ce dracu' l-aţi mai pus?!", este de părere Mircea Badea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close