Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Badea: Trebuie să mă las de emisiune. Nu pot să fac breaking news că a murit Ceuşescu acum 20 de ani (VIDEO)

Mircea Badea: Trebuie să mă las de emisiune. Nu pot să fac breaking news că a murit Ceuşescu acum 20 de ani (VIDEO)

Mircea Badea: Trebuie să mă las de emisiune. Nu pot să fac breaking news că a murit Ceuşescu acum 20 de ani (VIDEO)
22 Iul 2010   •   23:46

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a spus joi seară că ar trebuie ?să se lase? de emisiunea În gura presei deoarece nu mai are despre ce vorbi. Decesul Mădălinei Manole sau deshumarea lui Nicolae Ceauşescu nu sunt subiecte care merită comentate, apreciază jurnalistul.

?E clar că trebuie să mă las de emisunea asta cât mai repede. Nu sunt subiecte. Nu pot să vorbesc de porcăiala post deces al Mădălinei Manole, să fac breaking news că a murit Ceauşescu acum 20 de ani. Să vorbesc despre ce? Despre sondajul că Băsescu şi Boc se prăbuşesc, mi se pare chiar greţos. Deci, despre ce să vorbim? Eu observ o anumită detaşare a interesului publicului în România. Întrebarea este ce naiba mai caut eu aici??

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close