Antena 3 Actualitate Media Mircea Badea: Un preşedinte nu trebuie să se comporte ca un şmecher de Dorobanţi (VIDEO)

Mircea Badea: Un preşedinte nu trebuie să se comporte ca un şmecher de Dorobanţi (VIDEO)

11 Iul 2010   •   23:40
Mircea Badea: Un preşedinte nu trebuie să se comporte ca un şmecher de Dorobanţi (VIDEO)

"Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii "În gura presei" de duminică seară comportamentul preşedintelui Traian Băsescu faţă de sinistraţi. Prezentatorul a caracterizat replicile preşedintelui ca fiind similare cu cele ale unui "şmecher de Dorobanţi".

?Traian Băsescu este într-o funcţie publică şi are nişte beneficii şi nişte îndatoriri. (...) Asta cu replicile şmechere la adresa poporului pe care îl reprezintă oficial nu merge. Unui preşedinte nu îi e permis comportamentul unui şmecher de Dorobanţi?, a spus Mircea Badea.

Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close