Antena 3 CNN Actualitate Media Mirela Vaida revine pe ecran, la Antena 1! Tot ce trebuie să știi despre noua emisiune

Mirela Vaida revine pe ecran, la Antena 1! Tot ce trebuie să știi despre noua emisiune

Mirela Vaida revine pe ecran, la Antena 1! Tot ce trebuie să știi despre noua emisiune
25 Ian 2018   •   14:31

În luna iubirii, Antena 1 lansează primul show care face ”Totul pentru dragoste”, ocazie cu care Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, revine pe micile ecrane cu mult entuziasm. Ea este nerăbdătoare să afle cât mai multe povești de iubire ale oamenilor care vor să împărtășească din experiența dragostei lor, indiferent cum ar fi ea și în orice ipostază s-ar afla.

 Mirela Vaida va avea alături de ea specialiști din mai multe domenii și împreună vor încerca să deslușească problemele complicate ale oamenilor simpli.

”Totul pentru dragoste" O emisiune cu și despre lupta cu viața, cu entuziasmul și suferința pe care ni le dă dragostea! Va fi o emisiune a oamenilor simpli care vin să-și spună povestea: fie că iubesc pe cine nu trebuie, fie că nu se mai simt iubiți, fie caută marea dragoste. Indiferent care este povestea dragostei lor, vom încerca să discutăm, liber și sincer, despre toate problemele și ingredientele unei relații de cuplu, alături de specialiști, terapeuți de cuplu, astrologi, parapsihologi. Nu dăm lecții, ci primim lecții de la fiecare poveste în parte, pentru că, azi, adevărata provocare nu este să ai o relație, ci să o menții și să o condimentezi în timp, astfel încât să te împlinească, să-ți aducă liniște, să te facă un om complet!”, spune Mirela Vaida dornică să afle cât mai multe povești de dragoste.

Mult așteptata revenire a Mirelei Vaida va avea loc în curând, la Antena 1, unde telespectatorii o vor putea urmări în cadrul show-ul ”Totul pentru dragoste”.

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close