Antena 3 CNN Actualitate Media Mirela Voicu, Antena 3: Am pușca pregătită pentru primul iubit al fiicei mele

Mirela Voicu, Antena 3: Am pușca pregătită pentru primul iubit al fiicei mele

 Mirela Voicu, Antena 3: Am pușca pregătită pentru primul iubit al fiicei mele
08 Mar 2018   •   15:17

Mirela Voicu este unul dintre jurnaliștii cu experiență, unul dintre puținii jurnaliști adevărați care au mai rămas în presă. A transmis din zone de război, a făcut cele mai emoționante live-uri pe care le-am văzut vreodată. Puțini sunt cei care știu că pe primul loc pentru Mirela nu este meseria de jurnalist, ci cea de mamă. Ea are o fetiță, Maia, scrie fashionmoms.ro.

Fashionmoms: Lumea te știe de la televizor, jurnalistul aprig, amuzant și tăios în același timp. Tu ești și mamă, mamă de fată. Câți ani are Maia, fiica ta?
Mirela Voicu: Maia are 9 ani!

Fashionmoms: Povestește-ne despre primul moment în care ai văzut-o, ce ai simțit, cum a fost?

Mirela Voicu: Când am văzut-o prima oară am simțit că este a mea…că respiră în locul meu, că e minunea vieţii mele şi că până să se nască ea am trăit degeaba.

”Maia m-a întrebat de ce nu poate să joace acum într-un film la Hollywood”

Fashionmoms: Care este relația ta cu Maia, te pune des în dificultate?

Mirela Voicu: Mă pune uneori, pentru că e foarte inteligentă şi independentă. Când vrea ceva, încearcă toate căile de atac. Ori face botic sau faţă de cațeluș, ori se intristează,  ori deschide discuţii interminabile pe acelasi subiect până când cedez eu. Când nu cedez, stă, le rumegă, apoi vine şi mă pupă şi îmi spune, mami de ce tu ai intotdeauna dreptate?

 

×
Subiecte în articol: Mirela Voicu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close